Çarşamba

Bekarliga Gercek Veda!!

Oyle kizlari toplayip, gobek atip duvak takmakla olmuyor iste...Izmir'de bir gelin adayi bunu kesfetmis! Olay tabii ki erkek icin icler acisi ama okurken "Vay be kiza bak gercek bir bekarliga veda partisi vermis!" dedim kendi kendime,

Olayin gazeteden alıntısı soyle "İZMİR'de klima ustası M.K., düğünlerinden bir gün önce, arkadaşlarıyla evinde bekarlığa veda partisi düzenleyeceğini söyleyen nikahlandığı gelin S.R.’yi, eski sevgilisiyle bastı. İzmir’de özel bir şirkette klima ustası olarak çalışan 27 yaşındaki M.K., internet ortamında tanıştığı ve yaklaşık 8 ay konuştuğu sekreter 23 yaşındaki S.R. ile evlenmeye karar verdi. Önce resmi nikah kıyan M.K. ve S.R., salonda düğün yapmaya karar verdi. Düğün için bütün hazırlıkları yapan, evlerini hazırlayan, gelinlik ve damatlıklarını alan, davetiyeler gönderen genç çift akradaşlarına ayrı ayrı bekarlığa veda partisi düzenlemeyi planladı.
M.K. kendi evinde, S.R. de kendi evinde düğünden bir gün öncesi veda partisi verme konusunda anlaştı.M.K. çoğu bekar olan erkek arkadaşlarını çağırarak evde veda partisi verdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde M.K arkadaşı R.T.'yle kendi partileri bitince gelinin veda partisine uğramaya, içeri giremeseler de nasıl eğlendiklerini görmeye karar verdi. İki arkadaş meyve sepeti ve çiçek alarak Şirinyer’de S.R.’nin bekarlığa veda partisi verdiği eve gitti. M.K.'nin mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesindeki anlatımına göre, evde ışık olmamasına rağmen içeriden zaman zaman ses geldiğini duyan ve şüphelenen M.K. kapının zilini çaldı. Kapıyı gelin S.R. gecelikle açtı. Partinin erken bittiğini ve uyuduğunu söyleyen S.R.’ye inanmayan M.K., zorla içeri girdiğinde oturma odasında S.R.’nin daha önce kendisine söz ettiği eski sevgilisi O.M.’yi çıplak halde otururken buldu."


Bu mudur, budur!!!

4 yorum:

  1. Ya ben en cok meyve sepeti ve cicek alarak gitmesine uzuldum ya...icler acisi! İceri girmeseler de nasıl eğlendiklerini gormeye gitmisler.

    YanıtlaSil
  2. Wallahi ben de meyve sepeti ve çiçekteyim... Yani kendi partini bırak, çiçek miçek toplan git... Hep üç nokta, hep üç nokta:)

    YanıtlaSil